Knif:dagen 2020

Knif:dagen 2020

22.01.2020

KNIF-dagen onsdag 6. mai

Årets tema er Bærekraft. Er du opptatt av at organisasjonen din skal ta miljø- og klimaansvar? Du er i godt selskap.

For å drive bærekraftig, må vi klare å tilfredsstille dagens behov uten å ødelegge fremtidige generasjoners mulighet til å tilfredsstille sine behov. Utfordringen er å finne ut hvordan vi kan gjøre dette i egen organisasjon. Derfor har knif:dagen i år bærekraft som hovedtema, og både fellessamlingen og fagforaene vektlegger hvordan vi kan redusere vår negative påvirkning på miljø, samfunn og mennesker.

Knif:dagen 2020 er åpen for alle som jobber i frivillige og ideelle organisasjoner. For dette er en spennende dag for deg som jobber et sted som betyr noe for andre! 


Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein (KrF), konsert med Trygve Skaug og utdeling av Sareptaprisen

Dagen åpnes av utviklingsminister Dag-Inge Ulstein (KrF) som gir oss en grundig innføring i bærekraft, mens sanger og poet Trygve Skaug bidrar med humor, dypt alvor og lun inspirasjon. En organisasjon eller person som har fått mye ut av lite, skal bli hedret med Sareptaprisen. 

Velg mellom åtte spennende fora

Etter fellessamlingen kan deltakerne velge mellom åtte ulike fora. Disse er tilrettelagt ulike arbeids- og ansvarsområder for ansatte i våre medlemsorganisasjoner.  Hvert forum inneholder spesielt målrettede foredrag om hvordan vi kan bli mer bærekraftig innen de enkelte fagområdene. Nedenfor kan du klikke på ulike fora og få mer informasjon om foredragene og foredragsholdere.
  • Bistand
  • Eiendom 
  • HR- og personal
  • IT
  • Ledelse 
  • Marked- og innsamling
  • Mat- og renhold
  • ​Økonomi- og regnskap 

Markedsplass med lunsjservering

I lunsjen ønsker vi velkommen til en spennende markedsplass hvor våre samarbeidspartnere vil presentere produkter, nyheter, tilbud og deilige smaksprøver.


Sted: Oslo Kongressenter, Youngs gate 21, Oslo. Trykk her for kart​
Tidspunkt: Onsdag 6. mai kl 08.00-15.30
Tema: Bærekraft 
Arrangør: KNIF AS
Deltakerpris: Kr 1200,- (inkl. mva). Deltakeravgiften dekker pausemat, lunsj og din deltakelse på ett av de åtte parallelle fora. 

Det er bindende påmelding til knif:dagen og deltakeravgiften refunderes ikke.

Velkommen til knif:dagen 2020​

​​​ ​ ​