​Informasjon vedrørende Knif Regnskap og koronavirus-situasjonen i Norge

​Informasjon vedrørende Knif Regnskap og koronavirus-situasjonen i Norge

12.03.2020

Det er stor usikkerhet om hvordan koronavirus-epidemien vil utvikle seg videre i Norge. Knif Regnskap tar dette på alvor og har innført omfattende tiltak for å begrense smittespredning.  

Våre ansatte jobber for å imøtekomme dere som kunde på best mulig måte. På grunn av stengte skoler og barnehager, som igjen fører til redusert kapasitet, kan vi komme i den situasjon at oppgaver må omprioriteres som igjen kan føre til forsinkelse i leveranser. ​Vi skal gjøre vårt ytterst for at vi ikke havner i den situasjonen. 

Beredskapsteam

Vi har opprettet et eget beredskapsteam i Knif Regnskap som har møtepunkt daglig og følger utviklingen av koronaviruset nøye. 

Smitteforebygging

Det er viktig for oss å begrense mulig smitte. Dette betyr at vi har innført skjerpede rutiner for hygiene og smittevern blant våre medarbeidere i henhold til Folkehelseinstituttets anbefalinger.

Hjemmekontor / møteaktivitet

Vi i Knif regnskap har digitalt kontor og kan utføre vårt arbeid uavhengig av kontorsted. Derfor har vi oppfordret alle våre ansatte til å jobbe hjemmefra. Fortrinnsvis skal all møteaktivitet gå via videokonferanser og vi begrenser reiseaktiviteter til det minimale. Dette vil også gjelde alle våre kundemøter, og håper på forståelse for dette.

Arrangement og kurs

Vi utsetter alle våre kurs og arrangement som er planlagt i nærmeste fremtid. Kursene vil finne sted på senere tidspunkt og du vil bli kontaktet dersom du blir direkte berørt av dette.

Spørsmål

Skulle det være noen spørsmål eller innspill, ber vi om at disse rettes din kundekontakt i Knif Regnskap evt. kontakt Administrerende direktør Kim Boel Pedersen på kpedersen@knifregnskap.no​​​​ eller på tlf. 90 56 56 76. 
Vi vil også oppfordrer alle til å holde seg oppdatert om koronavirus-situasjonen på Folkehelseinstituttet.