Optimist – vi tror det går bra til sist…

Optimist – vi tror det går bra til sist…

20.03.2020

Til tross for at vi er inne i en svært krevende tid, både som privatpersoner, arbeidstakere og arbeidsgivere, hvor usikkerhet er det eneste sikre, så lar vi oss inspirere av Jahn Teigens låt: «Optimist, jeg vet det går bra til sist..»

Vi prøver å fokusere på hva vi faktisk kan gjøre noe med. Hvilke muligheter har vi i den situasjonen vi står i? 
Vi opplever at kreativiteten blomstrer og aldri har vel så mange nordmenn vært ute i skog og mark?! Vi ser et handlekraftige Norge hvor myndigheter, helsepersonell og andre kritiske personell står på for å minimere krisen. 

Hvordan håndterer KNIF krisen? Hvordan kan KNIF bidra?


KNIF sine primære mål nå er å komme gjennom denne krisen med våre kunder i så god behold som mulig, samt et KNIF som er rustet for fremtiden. Våre medarbeidere er sendt på hjemmekontor, men vi er likevel godt rustet til å hjelpe dere kunder med de behovene dere har. Det kan være:

  • ​Hjelp med lovgivning og prosesser knyttet til permitteringer av ansatte
  • Hjelp med likviditetsstyring/økonomistyring nå når inntektsbildet vil kunne se annerledes ut, enn det man for noen få dager siden forventet
  • Hjelp med kontering og annet administrasjon knyttet til driften, om noen av disse funksjonene blir permittert
  • Hjelp med medlem og giveroppfølgning med kompetente fundraisere som kan se på mulighetene for å skape større inntekter
  • Hjelp med rapportering og analyse
                
Har dere andre spørsmål så ikke nøl med å kontakte oss! Vi skal strekke oss langt for å hjelpe dere! 

Kontakt din kundekontakt i Knif Regnskap evt. kontakt Administrerende direktør Kim Boel Pedersen på kpedersen@knifregnskap.no​​​​​​​ eller på telefon 90 56 56 76. 

Vi ønsker dere alle lykke til!