WEBINAR: Kurs i sosiale medier

WEBINAR: Kurs i sosiale medier

22.06.2020

9 av 10 kvinner under 30 år er på Instagram, og «alle» er på Facebook. Hver eneste dag scroller vi 90 meter med digitalt innhold, omtrent like høyt som Big Ben i London. Så hvordan skal du få mennesker til å stoppe opp når du har noe du vil fortelle?  

 
Dette kurset har hovedvekt på Facebook og du vil blant annet lære hvordan du kan skape engasjement med innholdet ditt. Du får også innblikk i Facebook-hemmelighetene som gir deg større rekkevidde, og om hvordan du kan skape et inspirerende innhold som folk følger. Kurset er tilpasset organisasjoner i det ideelle og frivillige Norge, og skreddersys med case som er relevante for deg som melder deg på. 
 

Kursinnhold

  • ​Kunsten å trenge gjennom støyen i sosiale medier
  • Den optimale Facebook-posten
  • Video og bildebruk
  • Konkurranseregler
  • Få en større forståelse av ditt publikum
 

"KNIF-kurset i sosiale medier er det beste kurset jeg har vært på, på lenge! Det var bredt og to-the-point. Jeg fikk mange verktøy jeg tar med meg hjem og kan begynne å bruke umiddelbart." 

Dagbjørg Straume, daglig leder i BÅDEOG
 

Foredragsholder

​Erlend Haddeland i Media Sør styrer Facebook-sidene til nasjonale artister, veldedige organisasjoner og bedrifter fra mange ulike bransjer. Både bachelorgraden i medier og kommunikasjon fra OsloMet og redaktørjobben i en lokalavis, har vært like viktig som erfaringen han har høstet av å nerde Facebook for bedrifter. På kort tid i fjor høst bygget han opp på kort tid en Facebook-side som hadde 3 500 følgere til 21 000 følger. Han gleder seg til å lære bort triksene til KNIF-medlemmene.​

Praktiske opplysninger

Dette kurset tilbys som Webinar. Lenke fås ved påmelding. 
Tidspunkt: 23.september kl. 09:00 – 11:00. 
Kursavgift: Kr. 890
Påmeldingsfrist: 18.september 2020. 

Det er bindende påmelding og kursavgiften er ikke refunderbar. Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset avholdes. Har du spørsmål, kontakt oss gjerne her: informasjon@knifregnskap.no​

Velkommen på kurs i sosiale medier!​ ​