Stilling ledig - Engasjert og dyktig regnskapskonsulent

Stilling ledig - Engasjert og dyktig regnskapskonsulent

08.07.2017

OM KNIF
Knif Regnskap er et autorisert regnskapsbyrå lokalisert i Kristiansand, Oslo, Sandnes, Ålesund, Kvinlog, Lyngdal og Bergen (ny lokasjon). Vi opplever økt etterspørsel og har siden 2007 vokst fra 25 til 75 ansatte. Kundeporteføljen dekker store deler av det kristne, frivillige og ideelle Norge og representerer de fleste selskapsformer og størrelser.
Knif Regnskap tilbyr moderne og effektive løsninger som tilpasses enhver organisasjons behov, og vår visjon er "best på papirløse løsninger for kristne og ideelle organisasjoner".

I forbindelse med etableringen i Bergen, har vi behov for flere dyktige medarbeidere. Dersom du ønsker å være del av et fremadrettet miljø med høyt faglig nivå, er det nå en spennende mulighet for å bli med på utviklingen av vårt kontor i Bergen.

Stillingen innebærer:
•    Operativt arbeid med regnskap og lønn fra A-Å
•    Kundeansvar
•    Proaktiv kommunikasjon med våre kunder og ansatte
•    Oversikt og kompetanse på Knif Regnskap sine produkt og tjenester

Vi søker deg som har bakgrunn innen regnskap, revisjon eller lignende. Det er ikke et krav at du er autorisert regnskapsfører,
men det er ønskelig at du blir autorisert i nærmere fremtid. Det er et stort pluss om du er datakyndig da vi har stort fokus på bruk av automatiserte og digitale løsninger.

Du:
•    Har relevant utdanning (bachelor-/ masternivå)
•    Har tre til fem års erfaring med regnskap
•    Har kjennskap til det kristne og ideelle organisasjonslivet i Norge
•    Evner å planlegge og gjøre gode prioriteringer i en hektisk hverdag
•    Kommuniserer godt og trives i samspill med kunder og kolleger
•    Har pågangsmot, er kundeorientert og lærevillig

Om oss:
Knif Regnskap setter trivsel og arbeidsmiljø høyt og ønsker å være mestrings- og motivasjonsledende.
Ansatte i Knif Regnskap blir oftest værende over tid da de opplever mestring, utvikling og at arbeidshverdagen i stor grad kan tilrettelegges møtet med ulike livsfaser og livssituasjoner.
Ansatte i Knif Regnskap opplever en meningsfylt hverdag som bidragsytere til at kristne og ideelle organisasjoner kan ha god økonomistyring og bedre være i stand til å nå sine målsettinger.
Knif Regnskap har i forbindelse med etableringen i Bergen overtatt regsnkaps- og økonomifunksjonen til Indremisjonsforbundet(IMF), og har dermed etablert sitt kontor ved IMF sine nye og flotte lokaler i Straume Forum.


Klikk her for mer informasjon om stillingen samt kontakt- og søknadsmuligheter.