AFS Norge blir kunde hos Knif Regnskap

AFS Norge blir kunde hos Knif Regnskap

26.04.2018

​Det er en glede å meddele at AFS Norge – Internasjonal utveksling, ønsker å bli kunde hos oss og ønsker at vi skal overta føring av regnskap og lønn. Vi ser frem til dette samarbeidet.

Vi lever i en digitalisert verden som er i rask utvikling og vi ser at stadig flere organisasjoner velger å la regnskapsbyråer ta over ansvaret for regnskap og lønnskjøring. Det kan by på utfordringer å til enhver tid ha full kontroll over lover og regler i stadig endring. Vi i Knif Regnskap har spesialisert oss på dette og ønsker å være Kristen- og det ideelle Norges samarbeidspartner innenfor økonomitjenester. Vi har stort fokus på å ivarta våre kunder og medarbeidere på en best mulig måte og ønsker å være både en attraktiv samarbeidspartner og arbeidsplass. Med et stort fagmiljø og høy kompetanse på regelverket for organisasjoner, er det betryggende å la Knif Regnskap ta hånd om regnskapet.  

Vurderer du og din organisasjon å sette ut regnskapet til en ekstern regnskapsfører? Ta gjerne kontakt med oss! Vi møter deg gjerne for en uforpliktende og hyggelig prat, og gir deg svar på de spørsmål du måtte ha.​

Om AFS:

AFS Norge Internasjonal Utveksling er en ideell, frivillig medlemsorganisasjon som tilbyr interkulturell læring og global kompetanse gjennom utveksling, kurs og undervisningsopplegg. I 70 år har våre frivillige lagt til rette for at mennesker skal få utvikle kunnskap, ferdigheter og forståelse som er nødvendig for å skape en mer rettferdig og fredelig verden. AFS er verdens eldste utvekslingsorganisasjon, og har ingen religiøs eller partipolitisk tilknytning. Med 40 000 frivillige er vi en av verdens største frivillige organisasjoner. AFS tilbyr utvekslingsprogrammer i 100 land verden over, organisert av 60 AFS-partnerland. 
AFS har flere ganger vært nominert til Nobels fredspris, og ble i 2015 offisiell partner med UNESCO.​

Vil du vite mer om hvem AFS er og hva de gjør, besøk deres hjemmeside: https://www.afs.no/