KIFO blir kunde hos Knif Regnskap

KIFO blir kunde hos Knif Regnskap

15.05.2018

Det gleder oss å meddele at KIFO – Institutt for kirke-, religions- og livssynsforskning, i disse dager blir kunde hos Knif Regnskap. Vi ser frem til å samarbeide med dem. 

I vår digitaliserte verden, som er i rask utvikling, ser vi at stadig flere organisasjoner velger å la regnskapsbyråer ta over ansvaret for regnskap og lønnskjøring. Vi har stort fokus på å ivareta våre kunder og medarbeidere på en best mulig måte og ønsker å være både en attraktiv samarbeidspartner og arbeidsplass. Med et stort fagmiljø og høy kompetanse på regelverket for organisasjoner, er det betryggende å la Knif Regnskap ta hånd om regnskapet.  

Vurderer du og din organisasjon å se​tte ut regnskapet til en ekstern regnskapsfører? Ta gjerne kontakt med oss! Vi møter deg gjerne for en uforpliktende og hyggelig prat, og gir deg svar på de spørsmål du måtte ha.

Om KIFO:
KIFO ble opprettet i 1993, i første omgang for en tre års prøveperiode. Høsten 1996 ble det vedtatt å gjøre virksomheten permanent.
KIFO er organisert som en privat stiftelse. Fra 2002 er KIFO på statsbudsjettet, gjennom Kirke- og kulturdepartementet. Før det fikk de tilskudd fra Kirke-, utdannings- og forskningsdepartementet og fra Kirkerådet, og da gjennom Opplysningsvesenets fond. Fra 2014 får KIFO statstilskudd gjennom Kirkerådet.

I tillegg til en fast stab lokalisert i Øvre Slottsgate 2B i Oslo sentrum, er KIFO et forskernettverk bestående av 10 organisasjoner, deriblant utdanningsinstitusjoner som driver med forskning på deres fagfelt.

Vil du vite mer om hvem KIFO er og hva de gjør, besøk deres hjemmeside: www.kifo.no​

Foto fra venstre: Forskningssjef Ånund Brottveit og Administrasjonsrådgiver Ina Holmstad
Fotograf: Sigrid Godø