Samarbeid mellom Q42 Regnskap AS og KNIF AS endelig i boks

Samarbeid mellom Q42 Regnskap AS og KNIF AS endelig i boks

03.09.2018

Fra venstre: ​Elin Dragland(Påtroppende daglig leder for Q42 Regnskap), ​Øyvind Valvik(Hovedpastor i Filadelfia), Kim Boel Pedersen(Adm.dir i Knif Regnskap/Styreleder Q42) og Billy Øksendal(Styreleder i Filadelfia Kristiansand AS)   Foto: Marta Lian​


Vi er glade for å meddele at fra 1.9.2018 har Filadelfia Kristiansand, som eier av Q42 Regnskap AS, valgt å inngå et strategisk samarbeid med KNIF AS. Konkret betyr det at Filadelfia avhender samtlige aksjer i Q42 Regnskap AS til Knif Regnskap AS. 


«Filadelfia har hatt en klar visjon og hensikt med Q42 Regnskap. Dette er vi trygge på vil bli videreført på en svært god måte med KNIF som ny eier. Vi gleder oss over samarbeidet, og er overbevist at dette vil styrke tjenestene kundene til Q42 Regnskap får, samtidig som de ansatte blir en del av Norges fremste kompetansemiljø i denne delen av bransjen», sier Lasse Rosten som har vært styreleder i Q42 Regnskap AS frem til nå.

«Som nye eiere av Q42 Regnskap vil vi forsøke å sette det samme preget som per i dag kjennetegner Knif Regnskap: Å levere styringsinformasjon til riktig tid, kvalitet og pris. Vi ønsker at Q42 Regnskap som leverandør av tidsriktig styringsinformasjon kan bidra til at kundene får satt trykk på de mer verdiskapende aktivitetene i en organisasjons økonomi- og lønnsfunksjon og virksomheten for øvrig. Samtidig er vi opptatt av at omfanget og nivået på de tjenestene vi leverer skal være i tråd med hver enkelt kundes behov. Vi ser for oss at vi som selskaper kan utveksle ressurser som vi både håper og tror også skal profesjonalisere og sikre leveransen til våre kunder», sier administrerende direktør i Knif Regnskap Kim Boel Pedersen. 

Vi ser med forventning frem til dette samarbeidet mellom Filadelfia og KNIF-konsernet!

Skulle det være spørsmål i forbindelse med dette oppkjøpet eller videre drift, kontakt gjerne ​​​Elin Dragland​ eller Kim Boel Pedersen​​. ​