Kjære alle NØS-venner!

Kjære alle NØS-venner!

24.12.2014
​Jeg vil benytte anledningen til å ønske alle kunder, leverandører og ansatte en riktig god jul! Året 2014 har for meg vært et annerledes år. Det å ta det øverste ansvaret for å utvikle NØS-skuta videre synes jeg har vært spennende og utviklende. Jeg er svært takknemlig for det gode samarbeidet vi har mellom oss. Det er fordi vi spiller hverandre gode vi sammen klarer å vinne! 
 
Det skal skje mye rart de siste dagene om vi ikke skal komme i mål med 2014 på en betryggende og god måte. Så langt min kunnskap rekker, har vi god kontroll på det vi skal levere når vi nå om litt skal ta juleferie og gjøre oss klare til et nytt årsoppgjør. Vår evne til å tenke og handle årsoppgjør hele året, skal vises til vinteren. Da skal vi kunne jobbe smidig og godt. De endelige årsoppgjørene skal leveres på samlebånd, uten alt for mye stress og mas, utenom det vi faktisk må forvente i en slik bransje. 
 
2014 har virkelig vært et godt år! Det er svært betryggende å vite at vi går løs på 2015 med samarbeidsvillige kunder og leverandører, og med en så kompetanserik, motivert og personlig egnet NØS-gjeng. I 2015 skal vi levere varene igjen, og for å få til det, må vi bruke både hode og hjerte. 
 
Ønsker dere en velsignet god jul og ett godt nytt år.
 
Kim Boel Pedersen 
Daglig leder i NØS