KNIF har inngått samarbeid med Kommunion

KNIF har inngått samarbeid med Kommunion

04.09.2018
Knif Regnskap har nylig signert en samarbeidsavtale med Kommunion om leveranse av CRM-systemet Cornerstone. Vi er allerede godt i gang med å hjelpe kunder over til nytt system, slik at de får en sømløs integrasjon mot vårt regnskapssystem. Cornerstone gir kundene god oversikt over alle givere og medlemmer, sender nyhetsbrev og sms, samt gir muligheten til å signere nye givere/medlemmer ved hjelp av elektronisk signering. Kommunion er fremoverlent og er stadig i utvikling for å effektivisere administrasjonsarbeidet og forbedre brukeropplevelsen. For oss er det en stor glede å gi kundene våre et system som åpner nye muligheter for kontroll og oversikt.

For oss er samarbeidet med Kommunion på Cornerstone plattformen en stor satsning , samtidig håper vi på flere samarbeidsavtaler innen medlem og giver i fremtiden. Sammen skal vi øke inntektene for organisasjonene våre!

Dersom du ønsker å vite mer om medlems- og giverområdet eller Cornerstone kan du kontakte din regnskapskonsulent hos Knif Regnskap eller Cornerstoneansvarlig hos Knif Regnskap, Eivinn Meling (emeling@knifregnskap.no).