Interessert i nye muligheter? Bli med på KNIF-teknologidag!

Interessert i nye muligheter? Bli med på KNIF-teknologidag!

21.02.2019

​De teknologiske endringene som skjer i samfunnet gir både muligheter og utfordringer. I år arrangerer vi derfor en teknologikonferanse 9. mai med fokus på digitalisering og anvendelse av ny teknologi innenfor ulike arbeidsområder, samt IT som fag.

Økt kompetanse

Om du er toppleder, økonomisk/administrativ leder, eiendomsansvarlig, IT-sjef eller innsamlingsansvarlig, så vil du få et stort utbytte av å delta på vår teknologidag torsdag 9. mai.

Konferansen arrangeres på Scandic Fornebu, kun 15 minutter fra Oslo i naturskjønne omgivelser og med en unik beliggenhet rett ved Oslofjorden.

Teknologiske rammebetingelser

Ett av temaene vil omfatte hvordan de teknologiske rammebetingelsene forandrer seg, både i forhold til hvordan regjeringen og offentlige myndigheter utformer politikken, men like mye hvordan teknologien endrer seg.

Andre temaer vil være: 

  • Den nye teknologiske arbeidsplassen
  • Digitalisert fundraising
  • Teknologi i eiendomsforvaltningen
  • ​Hva bør ideell og frivillig sektor forberede seg på av teknologiske endringer

Samarbeidspartnere med stand

På konferansen møter du også representanter fra våre samarbeidspartnere. De vil delta med stand og være tilgjengelig for møter og samtaler.

Notér deg dagen allerede nå

Detaljert program kommer etterhvert, men notér deg allerede nå dagen i din kalender og informer gjerne andre om arrangementet. Dagen starter med registrering fra kl 08.30 og avsluttes kl 15.30 med muligheter for gode samtaler underveis.

Sender du oss din kontaktinformasjon får du tilsendt programoversikten så fort det foreligger. ​Trykk her for å registrere din interesse for KNIF-teknologidag 2019.

Sted: Scandic Fornebu, Martin Linges vei 2, Fornebu
Tidspunkt: Torsdag 9. mai kl 08.30-15.30​

Trykk her for oppdatert oversikt over alle kurs/arrangementer i KNIF : KNIF ARRANGEMENTER​