Påmelding åpnet : KNIF-teknologidag

Påmelding åpnet : KNIF-teknologidag

19.03.2019

​De teknologiske endringene som skjer i samfunnet gir både muligheter og utfordringer. Sammen med Frivillighet Norge arrangerer vi en spesialkonferanse med fokus på digitalisering og anvendelse av ny teknologi innenfor ulike arbeidsområder, samt IT som fag 

Om du er toppleder, økonomisk/administrativ leder, eiendomsansvarlig, IT-sjef eller innsamlingsansvarlig, er du velkommen til å delta på KNIF-teknologidag torsdag 9. mai. Fagseminarene tar opp temaer som er relevante for din arbeidssituasjon og bidra til å se de teknologiske utfordringer i et litt større perspektiv.

  • Endringer i teknologiske rammebetingelsen
  • Den nye teknologiske arbeidsplassen
  • Digitalisert fundraising
  • Teknologi i eiendomsforvaltningen
  • Hva bør frivillig sektor forberede seg på av teknologiske endringer

Konferansen arrangeres på Scandic Fornebu, kun 15 minutter fra Oslo i naturskjønne omgivelser og med en unik beliggenhet rett ved Oslofjorden. Samarbeidspartnere med stand

På konferansen møter du også representanter fra våre samarbeidspartnere. De vil delta med stand og være tilgjengelig for møter og samtaler.

Praktiske opplysninger

Reiser du med fly, husk at du får KNIF-rabatt med Norwegian. Kontakt oss på post@knif.no for å få tilsendt KNIF-koden med Norwegian.

Trenger du hotellovernatting får du KNIF-rabatt hos Scandic. Når du bestiller må du oppgi KNIF-koden:  D000033592. Bestiller du via nettsiden må koden legges inn i feltet "Booking code". Trykk her for å komme til bestillingssiden. Ønsker du å bestille via telefon, husk å oppgi KNIF-koden for å få rabatt.

Om Scandic Fornebu

Det er gode parkeringsmuligheter ved hotellet, men også hyppige bussavganger til og fra Oslo/Lysaker. Nærmeste bussholdeplass til hotellet er IT Fornebu. Pris for parkering ved hotellet er kr 180 kroner i døgnet (60 kroner timen). 

Når det gjelder servering av mat har Scandic Fornebu en egen avdeling i lunsjbuffeten med allergivennlig mat, slik at de fleste behov skal være dekket. Har du særskilte behov, gi oss gjerne beskjed.

Hotellkjeden Scandic er opptatt av miljø og bærekraft. Kontinuerlig måles matsvinn og de gjør stadige tiltak for å redusere ytterligere. De har også besluttet å fjerne alle plastsugerør, ettersom plastavfall er en stor miljøutfordring.

Deltakeravgift

Pris for din deltakelse er kr 700,- (inkl. mva) og det dekker pausemat, lunsj og fagdelen. Det er bindende påmelding og deltakeravgiften er ikke refunderbar. Trykk her for påmelding.


Sted: Scandic Fornebu, Martin Linges vei 2, Fornebu. Trykk her for kart til hotellet og bilder. 
Tidspunkt: Torsdag 9. mai kl 08.30-15.30
Arrangører: Frivillighet Norge og KNIF
Deltakeravgift: Kr 700 (inkl.mva) Det er bindende påmelding og deltakeravgiften er ikke refunderbar

Trykk her for oppdatert oversikt over alle kurs/arrangementer i KNIF : KNIF ARRANGEMENTER​