Oppdatering av Compello – info og nye lenker

Oppdatering av Compello – info og nye lenker

25.08.2019

Vi har nå foretatt en oppgradering av fakturabehandlingssystemet vårt Compello. Du vil merke at systemet har endret design og farge siden sist, men brukermulighetene er de samme.

Dette er et skritt mot fakturabehandling uten Silverlight, men vi har fortsatt noen steg igjen før vi er helt i mål. Derfor må du åpne linken i Internet Explorer som nettleser for å bruke systemet. For deg som bruker Mac eller bare skal godkjenne bilag finnes det andre løsninger. Informasjon om dette kommer lenger nede.

Først informasjon om pålogging til FakturaBehandling med Silverlight:
Du åpner følgende lenke i Internet Explorer: https://compello.knifregnskap.no
Ved pålogging benytter du samme brukernavn og passord som tidligere, du må også legge inn CCI. Eks K2.CCI. Trykk her for å se en video som gir en kort gjennomgang av FakturaBehandling med Silverlight.

FakturaGodkjenning:
Jobber du fra Mac, pc, nettbrett eller telefon og skal kontere og/eller godkjenne bilag finnes det en enklere variant av Compello som heter FakturaGodkjenning. Denne løsningen virker like bra på pc som på Mac, og mange vil oppleve at den er enklere i bruk.
Trykk her for å se en video som gir en kort gjennomgang av FakturaGodkjenning. Link og påloggingsinfo til systemet finner du under.

Link til FakturaGodkjenning:
https://fakturagodkjenning.knifregnskap.no​
Brukernavn og passord er det samme som tidligere. Trykk på pilen i området under «passord» for å legge inn https og Customer ID.
 
Ved pålogging legger du inn compello.knifregnskap.no.
 
Din Customer ID er som tidligere. Eks K2.cci
Dersom du har spørsmål kan du kontakte din kontaktperson hos oss.